Κεντρική
 
Επιλογη Γλωσσας
Επιλογες
Κεντρική
Η περιοχή
Φωτογραφίες
Επικοινωνία
Χάρτης
ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ
Translator

 

 


Kαλώς ήλθατε
ΟΙΚΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ


Στον παραλιακό οικισμό του Ν.Μαρμαρά, βρίσκεται η "ΟΙΚΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ". Πρόκειται για τριώροφο κτίσμα παραδοσιακής κατασκευής, προσαρμοσμένο σε όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου ξενώνα για όλες τις εποχές του έτους.

Image

Η δυναμικότητα του ξενώνα είναι πέντε δίκλινα, τρία τρίκλινα, ένα τετράκλινο και ένα διαμέρισμα δύο δωματίων τεσσάρων-πέντε κλινών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, κουζίνα και πάρκιγκ. Με βάση την "ΟΙΚΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ" υπάρχει η δυνατότητα για μικρές ενδιαφέρουσες αποδράσεις στο ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και εύκολης πρόσβασης στις μαγευτικές παραλίες του Ν.Μαρμαρά - Σιθωνίας, προσκύνημα στο Άγιο Όρος, στον παραδοσιακό οικισμό του Παρθενώνα, στο τουριστικό συγκρότημα "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ" και επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Χαλκιδικής.

Image

Το παραδοσιακό χρώμα και οι σύγχρονες ανέσεις, μαζί με το ζεστό φιλικό χαμόγελο είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργηθεί μία άλλη σχέση με τον τόπο, με το κτίσμα, με τη θάλασσα, με τους ανθρώπους και εν τέλει με τον εαυτό σας.


Σας περιμένουμε.

Φιλικά,
Παναγιώτης Παπατζίκοs
 
طراحی سایتطراحی وب سایتarshaweb.comوکیل دادگستریپارتیشنarshapartition.comپارتیشن اداریپارتیشنقیمت پارتیشنآموزش فروشفنون مذاكرهافزایش فالوور اینستاگرام

 

 

 

 

 
 
 
(C) 2018 Papatzikos House - Neos Marmaras, Halkidiki